AcasaDespre mineGradina taCalendarul gradineiGreseli daunatoare
Cultivarea pe balconCultivarea in gradinaFertilizator naturalProduseContact
 

Cultivarea legumelor
Producerea răsadurilor

Pentru cultivarea legumelor în grădină avem nevoie de răsaduri; producerea lor nuProducerea rasadurilor este chiar așa de dificilă, de aceea pot fi pregătite acasă de fiecare cultivator de legume chiar dacă este amator. Nu pot susține că producând singur răsadurile vei realiza economii substanțiale dar, pot susține că vei avea cu siguranță soiurile pe care le dorești dacă cumperi sămânță certificată, care să specifice pe ambalaj caracteristicele soiului, sau mai ales dacă ai selectat singur sămânța din recolta anilor anteriori. Producerea răsadurilor este foarte importantă de aceea m-am gândit să scriu câteva rănduri despre cum se pot cultiva răsadurile. Practic, pornind de la „0” vei reusi să produci răsaduri frumoase și sănătoase. In eBook-ul despre producerea răsadurilor vei gasi:

Cuprins

Pământul pentru răsadniță
Sămânța
Perioada de germinație
Distanța de semănat
Metode de semănat
Irigatul
Lumina
Temperatura
Repicatul
De fapt acest e-book este un ghid pentru pasionații de legumicultură care vor să producă răsaduri pentru suprafețe mici.

Producerea rasadurilor
Social icons
© copyright - "www.gradinadeacasa.com" - toate drepturile rezervate 2012 - 2016 ;În integralitate, conţinutul site-ului este proprietatea  - Ghervas Cornel -. Imaginile, conceptul grafic, slideshow-rile, textele de descriere şi toate elementele de grafică web pot fi folosite în afara site-ului doar cu acceptul scris al proprietarului.Toate comenzile se considera efectuate cu acceptarea :
facebook Linkedin Myspace Twitter Slideshare Google