Erbicid natural

Erbicid natural

erbicid natural cu sare

erbicid natural cu sare

Erbicid natural, produs cu un cost redus, poate fi preparat de oricine şi nu poluează. De vre-o trei ani folosesc un erbicid natural pe bază de apa, sare, oţet şi săpun natural de casă. Reţeta este: 10 litri de apă, 1 kilogram de sare 1 litru de oţet şi 50 de grame de săpun. Acest amestec funcţionează la fel ca un erbicid total. Erbicidul se prepară într-un vas; mai întâi se varsă sarea apoi oţetul şi săpunul se amestecă până se dizolvă mare parte din sare şi la final se adaogă apa. Când toată sarea s-a dizolvat de pune în pompa de stropit şi se distribuie uniform pe suprafaţa infestată. Pentru o mai bună eficienţă stropirile trebuie făcute în orele calde când buruienile au format două trei frunze. Dacă acest erbicid se foloseşte pentru a elimina buruienile din cultura de roşii este foarte important să nu stropim şi frunzele roşiilor. Ca să

pompa pentru erbicid natural

erbicidare pe suprafete mici

evităm astfel de probleme se poate folosi un clopoţel care se fixează pe lancea pulverizatoare. Este important ca după un interval de 10-15 zile să se facă o altă stropire cu acelaşi erbicid, în acest interval de timp în mod sigur se vor naşte alte buruieni. Erbicidul pierde eficienţa dacă după stropire plouă. Erbicidul natural nu are efect imediat, pentru a vedea efectele trebuie să aşteptăm circa 10 zile. În cazul în care buruienile sunt foarte mari se poate dubla cantitatea de oţet. Este important ca după ce am folosit pompa de stropit cu acest amestec să fie foarte bine spălată. Sarea poate cristaliza în cest fel înfundă duzele şi creează neplăceri la următoarea folosire. De obicei eu în perioada vegetativă stropesc cu acest erbicid natural de trei patru ori. Nu acţionează la fel pentru toate buruienile, dar de regulă mai uşor sau mai greu le elimină pe toate. Folosesc erbicidul natural pentru a elimina buruienile pe suprafeţe mici în grădină.

Parteneri de link

 • 3 strategii SEO de care competitorii tăi nu ţin cont3 strategii SEO de care competitorii tăi nu ţin cont
  Ce este SEO? „SEO” este acronimul pentru „Search Engine Optimization”, care în traducere liberă înseamnă „optimizare pentru motoarele de căutare”. Pentru a înţelege mai bine cum funcţionează şi ce beneficii îţi aduce o bună optimizare a siteului tău, o să-ţi spun modul în care evoluează traficul siteului tău în urma… Read more »
 • Ce trebuie să știți despre Scorul de calitate Google ?Ce trebuie să știți despre Scorul de calitate Google ?
  Indiferent dacă folosiți Google Ads tot timpul sau v-ați jucat cu ideea de a începe o campanie, probabil ați auzit despre „Scorul de calitate” al Google - evaluarea pe care Google o acordă cuvintelor dvs. cheie vizate pe baza unui număr de factori diferiți. Acest scor este, de asemenea, utilizat pentru… Read more »
 • Bazele optimizării motorului de căutareBazele optimizării motorului de căutare
  Bazele optimizării motorului de căutare Recent, am citit un raport al celor de la Clutch.co care spune că doar 44% dintre întreprinderi investesc într-o strategie axată pe SEO, făcându-l cel mai puțin popular canal de marketing digital. Ce zici de celelalte 56% ... face afacerea dvs. să cadă în această găleată? Dacă da,… Read more »
 • Comparând Yandex și GoogleComparând Yandex și Google
  În ciuda faptului că sunt cele mai populare două motoare de căutare din RUSIA si TURCIA, Yandex și Google diferă în mai multe moduri. În timp ce atât Yandex, cât și Google oferă funcții similare, cum ar fi căutare, webmail, hărți și traducere, fiecare are capabilități unice care îl fac… Read more »
 • 6 moduri de a obține trafic organic de conținut6 moduri de a obține trafic organic de conținut
  După cea mai recentă actualizare Google algoritm, nu este de mirare cei mai mulți specialiști SEO sunt nedumerit. Deci, sunt de cele mai multe copywriteri vinovati. Unde mergem de aici? Avem vreo șansă de a obține noi site-ul nostru pentru a rang? Cum putem lupta cu branduri mari sau concurenți care au fost în industria… Read more »
 • 77 de strategii de construire a linkurilor pentru SEO77 de strategii de construire a linkurilor pentru SEO
  Este aproape imposibil să obții rezultate măsurabile de optimizare a motoarelor de căutare ( SEO ) fără măcar câteva link -uri . Viziunea de nivel înalt a strategiilor de construire a legăturilor este destul de simplă; plasați sau câștigați mai multe link-uri care direcționează înapoi către domeniul dvs., astfel încât… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason
Posted in legume biologice.